Operátoři během povodní rozdávají data a volání zdarma. Jen na pár dní

Tuzemští mobilní operátoři v reakci na povodně nabízejí svým zákazníkům vybrané služby zdarma. Jde o neomezená data a volání, nabídka je limitovaná na dobu několika dní.

Operátor O2 od soboty zákazníkům v postižených okresech (jejichž seznam se v čase mění) zapnul v rámci jejich tarfiů neomezená data zdarma. „Aby mohli být bezpečně ve spojení se svými blízkými a měli kdykoli přístup k důležitým informacím. O aktivaci všechny dotčené zákazníky informujeme SMS zprávou,“ upřesňuje mluvčí operátora Veronika Zachariášová.

Konkurenční T-Mobile pak od neděle rovněž nabídl bezplatná neomezená data a také volání po Česku. Nabídka se podle operátora týká všech typů mobilních služeb i virtuálů T-Mobilu působících v jeho síti. Benefit má trvat po dobu mimořádné povodňové situace, předběžně do úterní půlnoci, uvedl T-Mobile na svém oficiálním facebookovém profilu. Neomezená volání platí pouze na čísla s českou předvolbou a netýkají se zpoplatněných linek.

Zajímavost :  V auguste sa v USA zvýšila výstavba nových domov aj počet vydaných stavebných povolení

V neděli večer se speciální nabídkou přišel také Vodafone. Ten ke všem měsíčním tarifům, které zatím nemají neomezená data, přidal do čtvrtka 19. září zdarma neomezený datový balíček. Uživatelům s předplacenou kartou nabídl 1 GB dat (platí také pro Oskartu i SAZKAmobil). 

Největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu je momentálně O2. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek. T-Mobile v tuzemsku provozuje mobilní služby pro 6,5 milionu zákazníků. Vodafone pak nabízí mobilní služby, internetové připojení a digitální TV více než 4,5 milionu zákazníkům. 

Zajímavost :  Na první pohled jen skandální rozvod dvou bohatých lidí. Jenže...

Pavla Adamcová

Autor článku Pavla Adamcová

Na Peníze.cz píše hlavně o spotřebitelských tématech. Začínala v roce 2006 v Hospodářských novinách, o rok později se připojila k ekonomické redakci Aktuálně.cz, kde s přestávkami působila deset let a poslední rok ji také… Další články autora.

Sdílejte článek, než ho smažem

Vytisknout

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO