Kuchár z Telerána utopil dve svoje firmy. Zostali po ňom státisícové dlhy

15. sep 2024 o 12:32  I 

Daniel Hrivňák v najlepších časoch zamestnával desiatky ľudí.

Aj keď meno šéfkuchára Daniela Hrivňáka bolo spájané s bratislavskými podnikmi Au Café, Paparazzi či Loft, široká verejnosť ho poznala vďaka relácii Teleráno.

Kým o jeho kulinárskych schopnostiach nemôžeme pochybovať, horšie vyzerá jeho biznisová dráha. Obe firmy, v ktorých figuruje, skončili v uplynulých mesiacoch v konkurze.

Článok pokračuje pod video reklamou

Článok pokračuje pod video reklamou

Zajímavost :  Kominík bude garantem bezpečnosti při dekarbonizaci i po ní, zaznělo na mezinárodním kongresu v Praze

Zostali po nich dlhy, ktoré sa počítajú v státisícoch eur. Navonok to vyzerá tak, že Hrivňákov podnikateľský príbeh sa skončil. No nemusí to tak byť.

Bohatý profesijný životopis

Kedy je kuchár považovaný za celebritu? V slovenských podmienkach väčšinou vtedy, keď sa pravidelne objavuje na televíznych obrazovkách. Danielovi Hrivňákovi sa to darí už viac ako desaťročie.

Súvisiaci článok V Bratislave rozvážajú tisícky obedov. Krachom firmy sa zbavili dlhov Čítajte 

Zajímavost :  Donald Trump zaplatil za hamburgery bitcoinem

Najprv spolupracoval so Slovenskou televíziou, potom sa stal pravidelným hosťom markízackeho Telerána. Zjavne si to sám cenil, lebo ako v roku 2017 informovali bulvárne médiá, na ruku si dal vytetovať logo relácie.

Extravagantný kuchár má však na konte aj bohatý profesijný životopis, objavil sa vo viacerých známych bratislavských reštauráciách.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO