[Souhrn článků] + Před rozhodnutím zítřejšího Fedu se očekává zvýšená volatilita

Pokud máte málo času a nestíháte si procházet naše články po jednom, zkuste naše večerní shrnutí. Vše důležité, co se událo, najdete zde přehledně na jednom místě. Každý nadpis lze rozkliknout a přejít tak na celý článek.

Zpráva dne

Před rozhodnutím zítřejšího Fedu se očekává zvýšená volatilita

Cena bitcoinu klesla pod klíčovou hranici 60 000 USD, a to jen den před rozhodnutím Federálního rezervního systému o úrokových sazbách. Podle analytiků společnosti Bitfinex by toto rozhodnutí mohlo přinést zvýšenou volatilitu, zejména pokud dojde k výraznému pohybu v úrokových sazbách. Analytici zdůrazňují, že velikost snížení sazeb, ať už půjde o 25 nebo 50 bazických bodů, by mohla mít různé dopady na trh. Zasedání Fedu pro vás budeme zítra streamovat na kanále KRYPTOMAGAZIN TV. [1]

Podívejte se také na náš kalendář akcí, ať vám neunikne žádná kryptoměnová událost.

Analýzy a trhy

Zlato boří rekordy, zatímco bitcoin opakovaně selhává. Jaký je výhled do konce roku?

Zatím se skutečně naplňují mé dřívější odhady pro letošní rok. A to jest, že největší výkon bude podávat zlato a dluhopisy. Kdežto bitcoin a akcie se spíše stáhnou nebo budou stagnovat.

Trhy pod lupou: Akcie znovu na vítězné vlně. Ve středu zasedání Fed!

Uplynulý týden jen potvrdil skutečnost, že trhy vnímají makroekonomické údaje ve velmi krátkodobém horizontu. Právě tato neschopnost vidět věci s odstupem a jinak než krátkodobě způsobuje, že několikrát za týden i den a někdy i během pár hodin trhy zcela změní pohled na věc. Strach z recese, která má být nejhorší od krize ve dvacátých letech minulého století, vystřídá zase ujištění, že vše je pod kontrolou a americký Fed se blíží k měkkému přistání.

Zajímavost :  Podozrenia z rodinkárstva a čerpania štátnych dotácií. Pozrite si zostrih relácie Král na ťahu

16.9.2024 Přehled trhu: Zlato posílilo nad 2 600 USD, inflace neklesá. Bitcoin znova roste

Americká inflace nadále stagnuje kolem 3,2 procenta. Producentské cenové indexy lehce nad očekáváním a klesá jenom jádrová složka inflace. Zlato reaguje růstem na nové nominální maximum 2 570 USD. Stříbro se dotahuje nad 30 USD. Akciové trhy nadále spekulují na soft landing.

CEO společnosti Nvidia zrychluje prodej svých akcií uprostřed volatility trhu

Generální ředitel Nvidie Jensen Huang výrazně navyšuje prodej svých podílů ve společnosti, zatímco akcie zaznamenávají v posledních týdnech výrazné výkyvy.

Kryptoměny a kryptofirmy

Jak se bude vyvíjet cena bitcoinu do zasedání Fed?

Zítra nás čeká důležité zasedání Federálního rezervního systému (Fed), kde by poprvé od července 2023 mělo dojít ke změně základní sazby. Optikou snížení to bude dokonce první pokles od roku 2020. Jaký to bude mít vliv na kurz ceny bitcoinu a co když snížení nenastane?

Zajímavost :  Kiyosaki předpovídá prudký růst Bitcoinu, zlata a stříbra

Kiyosaki předpovídá prudký růst Bitcoinu, zlata a stříbra

Autor bestselleru “Bohatý táta, chudý táta” Robert Kiyosaki znovu vyjádřil svou důvěru v Bitcoin a drahé kovy. Domnívá se, že tyto reálná aktiva čeká výrazný nárůst hodnoty.

Tether čelí obvinění, že je “větším podvodem než FTX”

Zakladatel společnosti Cyber Capital Justin Bons nedávno na sociální síti X vznesl závažná obvinění proti emitentovi USDT, společnosti Tether. Prohlásil, že tato společnost je „scam“ v hodnotě několika miliard dolarů.

Banka Standard Chartered předpovídá bitcoin za 125 000 USD, pokud Trump uspěje v prezidentských volbách

Společnost Standard Chartered (SCBFF) obnovila svou analýzu digitálních aktiv ve čtvrteční zprávě, kde představila projekci vývoje ceny pro bitcoin. Firma odhaduje, že pokud bývalý prezident Donald Trump zvítězí v nadcházejících prezidentských volbách, cena BTC by mohla dosáhnout přibližně 125 000 USD do konce roku 2024.

Investoři očekávají, že Bitcoin brzy překoná 100 000 dolarů, bez ohledu na výsledek voleb v USA

Analytici a investoři věří, že cena bitcoinu brzy dosáhne šesticiferných hodnot, a to nezávisle na tom, kdo vyhraje prezidentské volby v USA. Hlavní roli podle nich budou hrát makroekonomické faktory a poptávka na trhu, nikoliv politické scénáře.

Existuje spojitost mezi zlatem a bitcoinem? A jak se projevuje?

Cena zlata letos ve čtvrtletí vzrostlo o 10 % na rekordní úrovně, zatímco bitcoin a hlavní index Wall Streetu, S&P 500, zaostávají. Tento vývoj představuje určitou výzvu pro investory, kteří váhají, zda investovat do tradičních bezpečných aktiv, jako je zlato, nebo pokračovat v sázce na rizikovější aktiva, včetně technologických akcií a kryptoměn, jako je bitcoin.

Zajímavost :  O moste Kremnička sa šíria hoaxy: Kotleba hovorí o tajnej operácii NATO, poslanec mesta o zničení ťažkými tankami

MEME dne

Pro další obsah se neváhejte přidat také na náš oficiální server KRYPTOMAGAZIN CZ

Sleduj Jardovo investiční portfolio s pravidelným komentářem, jak postupuje.

A mnoho dalšího bonusového obsahu.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO