Prečo sa Fico mstí práve Šimečkovi? (píše Nataša Holinová)

17. sep 2024 o 16:38  I 

Odvolali jediného podpredsedu NR SR, ktorý nemal kontaktnú terapiu s trestným právom.

Ešte pred odvolávaním podpredsedu Národnej rady sa konala tlačová beseda Smeru. V úvode sa poslanec Tibor Gašpar zveril s malým bruchabôľom: „Žiadna spravodajská televízia nás neprenáša naživo.

Odkazujem všetkým médiám, aký máte rovnaký meter.“ Vraví človek zo strany a z koalície, ktorá sa rozhodla, že s vybranými médiami nekomunikuje.

Článok pokračuje pod video reklamou

Článok pokračuje pod video reklamou

Zajímavost :  Výborný a Stanjura: Přehrada v Nových Heřminovech by ochránila před povodní. Aktivisté ji roky odmítají

Trochu iné sláčikové trio

Poslanec Richard Glück – to je ten ochotný otĺkať na ulici Igora Matoviča – zas prednášal o šimečkovskom mimovládnom „molochu“, „klike“ a trošku okopal aj mŕtveho Havla. Tiež vytiahol starú dobrú legendu o Sorosovi.

Poslanec Ján Richter – sporné vysokoškolské tituly a kauza Čistý deň – zas prikvitol s pikantným odhalením: „Hlavný politický dôvod (odvolávania) je, že PS zneužíva a organizuje verejné protesty na ochranu záujmov rodiny Šimečkových.“ Hneď vidieť, že tam nechodil!

„Vy všichni jste nuly,“ vravela postava ukrajinského otca v diele Díky za každé dobré ráno a čertvieprečo to človeku napadne práve v deň, keď 76 bábok na motúzikoch splnilo jeden sen Roberta Fica, možno to bol darček na narodeniny.

Zajímavost :  ONLINE: Čtvrtinu škod po povodních zřejmě bude muset pokrýt státní rozpočet, řekl Stanjura

Zároveň je pozoruhodné, že v situácii, keď parlament nemá už od prezidentských volieb predsedu, ostávajú na vedenie schôdzí len tri osoby: Peter Žiga (trestné stíhanie zastavené), Tibor Gašpar (obžalovaný v kauze Očistec) a Andrej Danko (len namotaný na semafor a „len“ opustil miesto nehody). Aj vďaka týmto trom Fico pripravil Šimečku o funkciu, ktorá náleží opozícii.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO