Fico útočí na Soňu Ferienčíkovú v duchu komunistickej demagógie

19. sep 2024 o 14:17  I 

Premiér v politickom ťažení proti Šimečkovi vytiahol zakázané zbrane podľa vzoru ŠtB – útok na rodinu.

Autor je filozof a správca Nadácie otvorenej spoločnosti

Miera absurdity, ktorá sprevádzala odvolávanie Michala Šimečku z pozície podpredsedu parlamentu, dosiahla úroveň, že aj skúseným a triezvo uvažujúcim pozorovateľom sa môže zdať, že Robert Fico nestratil len zábrany, ale aj rozum. Podľa neho totiž Michal Šimečka mal manipulovať dotácie, hoci na to nemal vplyv, a mal profitovať z činnosti nadácie, s ktorou nemá nič spoločné.

Článok pokračuje pod video reklamou

Článok pokračuje pod video reklamou

Zajímavost :  Stát dá na povodně 30 miliard korun, speciální daň Stanjura odmítl

O Ficovi je však známe, že bol vždy racionálny človek a politik. Preto namiesto variantu pomätenia treba rátať skôr s tým, že sa chladnokrvne rozhodol slovenskú demokratickú spoločnosť, presnejšie tú časť, ktorá mu verí a nasleduje ho, uniesť do prostredia románu 1984, kde slová nemajú významy, kde pravda je lož, vojna je mier, sloboda je otroctvo atď.

Fico v politickom ťažení proti Šimečkovi nielen nehanebne klamal, vytiahol aj zakázané zbrane – útoky na rodinu. Na starého otca, otca, mamu aj partnerku, pričom práve útok na Soňu Ferienčíkovú bol mimoriadne zákerný.

Penta press v tranze

Nerobil to sám. Jeho verejné komentáre o tom, že sa v predstaveniach, kde vystupuje, údajne „trasie ako v tranze“, ozvučovali spriatelené médiá a kanály, aj tie z rodiny Penty. Napríklad v denníku Plus JEDEN DEŇ 7. septembra publikovali text s titulom Na toto DOSTÁVALA DOTÁCIE partnerka Michala ŠIMEČKU! Robert FICO: Trasie sa v TRANZE. V tom titulku je všetko.

Zajímavost :  Kam se obrátit o finanční pomoc po povodni? Pomůže dávka mimořádné okamžité pomoci

Ďalej v texte, ktorý ako autora uvádza (celú) redakciu Plus JEDEN DEŇ, sa k slovu postupne dostávajú Robert Fico, Andrej Danko a György Gyimesi. A na jeho konci je výzva, aby sa „milí čitatelia zapojili do ankety a diskusie“ o tom, čo si myslia o zázname z predstavenia súčasného tanca, o ktorom odhadom 99 percent z nich dovtedy netušilo, že existuje.

Dopadlo to presne podľa očakávania redakcie. Urážky, nadávky, nenávistné komentáre o rešpektovanej a oceňovanej umelkyni a celej rodine Šimečkovcov.

Zajímavost :  Samson Mow tvrdí, že pokles Bitcoinu na 40 000 USD je jen důsledkem umělého strachu

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO