Novinky z Netflixu: Fanúšikovia Stranger Things budú sklamaní, potešil nový teaser na Squid Game

Čaká nás návrat overených mien.

Najpopulárnejšia streamovacia platforma s takmer 280 miliónmi predplatiteľov sa na podujatí s názvom Netflix Geeked Week primäla k predstaveniu noviniek na nadchádzajúcu sezónu.

Počas predstavovania portfólia na záverečnom podujatí festivalu určeného pre najvernejších geek fanúšikov, predstavil Netflix dlho očakávané novinky v portfóliu seriálov a filmov ale aj hier.

Článok pokračuje pod video reklamou

Článok pokračuje pod video reklamou

Predstavme si tie najväčšie novinky (a sklamania).

Piata séria Stranger Things

Fanúšikovia dnes už kultového seriálu Stranger Things ostali pravdepodobne sklamaní. Po dvoch rokoch od uvedenia ostatnej série sa stále nedočkali traileru, ale len ďalšieho videa zo zákulisia natáčania v poradí.

Naposledy sme doň nahliadli v júli., tentokrát sa do filmových štúdií dedikovaných piatej a poslednej sérii prišli pozrieť dve fanúšičky, ktoré sa stretli s tvorcami aj hercami.

Načítavam video…

Druhá séria Wednesday

O príprave druhej série Wednesday počúvame už niekoľko mesiacov. O tom v akom štádiu natáčania sa nachádza čo to napovedalo video spoza kulís. Obrovský hit, ktorý sa v roku 2022 dostal na čelo rebríčkov sledovanosti platformy, sa na obrazovky Netflixu dostane v roku 2025.

Okrem Jenny Ortega sa môžeme tešiť aj na Emmy Myers, Luisa Guzmána či Catherine Zeta-Jones. Zásadnou otázkou ostáva, aký veľký priestor dostane v pokračovaní režisér Tim Burton, ktorý stál v prvej sérii za niekoľkými epizódami. Vo videu Netflixu je ho rozhodne habadej.

Načítavam video…

Zajímavost :  Ranní check: Škoda Auto přejde na recyklované materiály. Zelený vodík naráží

Druhá séria Squid Game

Už o tri mesiace neprídu len Vianoce, ale aj druhá séria nečakaného planetárneho hitu Squid Game. Od 26. decembra budeme opäť tŕpnuť spolu s hlavným hrdinom s číslom 456, ktorého stvárnil Jeong-jae Lee Lee.

Podľa kratučkého videa bude jeho život opäť v zásadnom ohrození. V minútovom teaseri nechýba predzvesť návratu maskovaných zloduchov v starých známych kulisách inšpirovaných detskými ihriskami.

Načítavam video…

Druhá séria One Piece

Formu teasingu bez predstavenia zásadnejších detailov si Netflix zvolil, okrem Stranger Things, aj v prípade druhej série hranej adaptácie populárnej japonskej mangy a anime seriálu One Piece.

Znalci a fanúšikovia stále čakajú predovšetkým na predstavenie herca, ktorý stvárni alebo nadabuje postavu Tony Tony Choppera. V kratučkom videu ho vidíme len v jednom strihu a navyše od chrbta.

Načítavam video…

Siedma séria Black Mirror

Kultový status má nepochybne aj seriál Black Mirror o rozmanitých desivých a často nezamýšľaných dôsledkoch dynamického vývoja robotiky, umelej inteligencie a strojového učenia.

Na trailer k už siedmej sérii si ešte nejaký čas počkáme. Nepoznáme ani dátum premiéry, vieme len že nastane v roku 2025. Čo však vieme, je, že uvidíme šesť epizód.

Netflix zverejnil aj menný zoznam hercov, ktorí sa v nich objavia. Bude medzi nimi hviezda filmu Barbie Isssa Rae, Peter Capaldi z Doctora Who, či dvojnásobný držiteľ Zlatého glóbusu Paul Giamatti. Celý herecký zoznam nájdeš tu.

Druhá séria The Sandman

V roku 2025 sa v druhej sérii vráti aj Sandman s Tomom Sturridgeom v hlavnej role Dreama. Adaptácia grafického románu Neila Gaimana predstaví aj bossov iných svetov, vrátane Asgardu či pekla.

Zajímavost :  Pražská burza přerušila třídenní řadu poklesů

Aj podľa videa zo zákulisia natáčania je jasné, že stret rôznych vesmírov ponúkne množstvo esteticky úchvatných a potenciálne vzrušujúcich stretov. Objavia sa tu aj postavy ako Loki, Odin alebo Thor. Presný dátum premiéry zatiaľ nie je istý.

Načítavam video…

Druhá séria Arcane

Plnohodnotného a mimochodom veľmi sľubného traileru, sa pre zmenu dočkala druhá a zároveň záverečná séria trocha nečakaného svetového hitu Arcane. Epizódy drsného animovaného seriálu budú tentoraz rozdelené do troch dejstiev, ktoré budú už od 9. novembra 2024 vychádzať v týždňových intervaloch.

Kreatívny tím stojaci za Arcane by mal v budúcnosti podľa the verge ponúknuť aj ďalšie animované projekty odohrávajúce sa vo svete nesmierne populárnej videohry League of Legends.

Načítavam video…

Herné novinky

Netflix sa už nejaký ten čas, konkrétne od roku 2021, neuspokojuje s ponúkaním pasívnych audiovizuálnych foriem zábavy. Neustále rozširuje aj katalóg ponúkaných hier.

Pribúdajú najmä tituly, inšpirované seriálovou či filmovou tvorbou, ako v prípade série Rebel Moon, ktorá sa online mobilnej hry s podtitulom Blood Line dočká začiatkom roka 2025.

Načítavam video…

Mobilná hra na motívy Squid Game s podtitulom Unleashed bude uvedená ešte tento rok a hráči sa v nej budú pretĺkať mierne upravenými disciplínami, známymi zo seriálu.

Načítavam video…

Zajímavost :  Finančná injekcia pre obete povodní. Rezort práce spúšťa humanitárnu pomoc, požiadať o ňu môžu aj obce

Balík hier predstavených na Geeked Festivale obsahuje aj množstvo starších kúskov. Do portfólia pribúda napríklad Civilization VI a Street Fighter IV: Champion Edition. V druhej menovanej súbojovej hre budú mať predplatitelia a vlastníci mobilnej appky Netflixu možnosť rozdať si to ručne stručne online.

Presný dátum uvedenia oboch hier Netflix zatiaľ neprezradil.

Iná novinka na pomedzí seriálového a herného sveta sa týka produkcie animovaného seriálu na motívy hry Magic: the Gathering. Netflix azda sklamal tých, čo očakávali, že vydanie je na spadnutie. Zdá sa však, že je všetko na dobrej ceste a mohli by sme sa dočkať už čoskoro.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO