Balkónový Chomejní Robert Fico (píše Michal Havran)

18. sep 2024 o 13:35  I 

Sme tu doma tak ako vy. Naučte sa nás rešpektovať, súdruh predseda.

Autor je spisovateľ a teológ

V Sovietskom zväze povraždili na základe vykonštruovaných obvinení milióny ľudí. Niekto mal byť špión, niekto podvratný živel alebo umelec. Na každého niečo našli a kto sa dostal do systému trestu, založeného na blude, zomrel.

Článok pokračuje pod video reklamou

Článok pokračuje pod video reklamou

Mnohé z tiel dodnes nenašli. Rusko je plné masových hrobov s pozostatkami ľudí, ktorých Leninov a Stalinov režim trestu pripravil o život na základe bludu.

Zajímavost :  Síkela bude pomáhat EU konkurovat Číně. Musí si ale vydobýt v Bruselu silnou pozici

Moment trestu celej alebo vybranej skupiny ľudí je podstatou diktatúr a vždy sa končí prenasledovaním všetkých.

Jednou z príčin je paranoja vykonávateľov trestu, ktorí sú čoraz viac presvedčení, že zavraždených alebo odsúdených by raz možno chcel niekto pomstiť.

Preto je dôležité vymazať celé rodiny a rody až do posledného potomka, izolovať ich smrť v dejinách tak, aby neexistovala jediná väzba na živých alebo tých, čo prežili. Jednoducho vymazať stopu o existencii často niekoľkých generácií.

Poľovačka na Šimečku

Tieto tresty dodnes uplatňuje Severná Kórea, Irán trestá rodičov potrestaných detí a Rudolf Huliak by chcel spáliť vybrané skupiny ľudí vo vysokej peci, ale nič sa mu za to nestalo.

Zajímavost :  Kuchár z Telerána utopil dve svoje firmy. Zostali po ňom státisícové dlhy

Ficov delirický režim je dnes viac ako kedykoľvek predtým založený na princípe trestu a násilia voči tým, ktorých hlavu považuje za pekný narodeninový darček. Veľmi sa neukazuje, vysiela z akéhosi balkóna, pripomína skôr niekdajšieho iránskeho šiitského vodcu a diktátora Chomejního ako demokratického premiéra.

A keď občas niečo odvysiela, väčšinou je to len identita jeho ďalšej obete. Môže sa spoľahnúť na svoju „revolučnú gardu“, ktorá mu obeť pripraví, dodá a symbolicky zneškodní, ako sa to stalo Michalovi Šimečkovi.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO

Zajímavost :  Ranný brífing: Danko a Gašpar majú asi málo roboty, Fico s príchodom veľkej vody zmizol

Doporučujeme ke čtení také :