Robert Kiyosaki předpovídá explozi ceny bitcoinu. Vyžene rostoucí inflace BTC na nové rekordní maximum?

Robert Kiyosaki, známý autor knihy Bohatý táta, chudý táta, se nikdy nebál odvážných finančních předpovědí, a jeho poslední prognóza se týká bitcoinu (BTC). V nedávném tweetu Kiyosaki uvedl, že bitcoinový boom by mohl být na spadnutí. Částečně by k němu mohla přispět rostoucí inflace a změna politiky Federálního rezervního systému.

Srovnává tento očekávaný růst BTC s rostoucí hodnotou dalších reálných aktiv, jako je zlato a stříbro. Podle jeho názoru by jejich ceny mohly vystřelit poté, co Fed snížil úrokové sazby o 50 bazických bodů a potvrdil další snižování

Robert Kiyosaki očekává výrazný nárůst ceny bitcoinu a dalších ‘reálných aktiv’

Kiyosakiho filozofie se dlouhodobě zaměřuje na investice do reálných aktiv. Tedy těch, která si udržují v průběhu času vnitřní hodnotu. Tvrdí, že s klesající důvěryhodností amerických dluhopisů a fiat měn se „falešné peníze“ přesunou z „falešných aktiv“ a najdou útočiště v „reálných aktivech“, jako je bitcoin, zlato a stříbro.

Zajímavost :  Společnost MicroStrategy nakoupila dalších 18 300 BTC

Podle Kiyosakiho to platí zejména ve chvíli, kdy inflace nadále znehodnocuje hotovost a Federální rezervní systém snižuje úrokové sazby, aby podpořil ekonomickou aktivitu. Ve svém typicky přímočarém stylu varuje, že lidé, kteří debatují o tom, zda je bitcoin lepší než zlato, zůstanou pozadu – což označuje jako „loser talk.“ Vyzývá investory, aby přestali spekulovat a začali jednat tím, že si pořídí více těchto reálných aktiv, dokud není pozdě.

Kiyosakiho hlavní poselství je jasné. Ti, kteří vlastní aktiva, jako je bitcoin a zlato, nejen že uchovají své bohatství, ale mají šanci ho znásobit, jakmile inflace zrychlí a úrokové sazby klesnou. Otázkou tedy není, zda bitcoin poroste, ale kdy, a podle Kiyosakiho by tento okamžik mohl přijít velmi brzy.

Robert Kiyosaki není jediný, kdo předpovídá nadcházející bull run na trhu kryptoměn. Mnozí investoři, kteří jsou ochotní podstoupit vyšší riziko, se zaměřují na novější projekty s vysokým potenciálem růstu, protože věří, že právě takové kryptoměny mohou přinést obrovské zisky. Jedním z těchto projektů je například Pepe Unchained, který se připravuje na svůj debut a láká investory svým inovativním přístupem a možností vysokých výnosů

Zajímavost :  Nižšia DPH bude platiť aj na bryndzu, na múku a vajcia nie. Halušky zo základných potravín neurobíte, tvrdí Páleník

Proč je Pepe Unchained zajímavou volbou pro vaše krypto portfolio před očekávaným bull runem?

Mezi nově vznikajícími kryptoměnami si Pepe Unchained (PEPU) rychle získává pozornost díky svému potenciálu přinést po svém zalistování významné zisky. Pepe Unchained je inovativní kryptoměnový projekt postavený na vlastní Layer 2 technologii, díky čemuž může nabídnout rychlé a levné transakce.

Projekt rovněž zaujal atraktivními výnosy ze stakingu a ambiciózními plány na spuštění block exploreru a okamžitého přemostění s Ethereem. Pepe Unchained přináší inovace a silný potenciál pro zhodnocení investic, zejména v nadcházejícím bull runu.

Klíčové body:

  • Výhoda předprodeje: Investování do PEPU během fáze předprodeje může přinést značné výnosy. Influenceři jako Jacob Crypto Bury vyzdvihují výhody investice před uvedením tokenu na burzy a dalším potenciálním zvýšením ceny.
  • Příležitost k pasivnímu příjmu: Staking s ročním procentním výnosem (APY) 150 % nabízí výjimečnou příležitost pro generování pasivního příjmu, což dále posiluje pozici PEPU jako silného hráče na kryptoměnovém trhu.
  • Důvěra investorů: K dnešnímu dni bylo uzamčeno přes 1 miliardu tokenů PEPU, což naznačuje silnou důvěru v dlouhodobou vizi a úspěch tohoto projektu.
  • Zajištěná investice: Důkladné audity od Coinsult a SolidProof poskytují jistotu bezpečné, transparentní a důvěryhodné investice pro všechny zúčastněné investory.
  • Snadné možnosti nákupu: Nakupujte pomocí ETH, USDT, BNB nebo karty pro větší pohodlí.
  • průběh předprodeje: Dosud projekt vybral více než 13,8 milionu USD z cílové částky této fáze 14,2 milionu USD.
Zajímavost :  Samson Mow tvrdí, že pokles Bitcoinu na 40 000 USD je jen důsledkem umělého strachu

Aktuálně je 1 PEPU oceněn na 0,00981 USD a vzhledem k tomu, že do dalšího zvýšení ceny zbývají necelé dva dny, mohl by být teď ideální čas na investici. Kompletní informace o projektu získáte v jeho whitepaperu a pokud chcete být informováni o novinkách, můžete sledovat Pepe Unchaned na X a Telegramu.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO