Je na obzoru bitcoinový bull run? Analytici naznačují zásadní změnu trendu!

Bitcoin (BTC) se již šest měsíců nachází v medvědím trendu, přičemž klesl z březnového historického maxima 73 800 USD na low 49 100 USD. Tento trend by se však mohl změnit, protože se na obzoru objevují signály býčího trhu.

*Novinkový článek obsahuje reklamu inzerenta

Změna trendu: Býčí scénář pro bitcoin uprostřed medvědího sentimentu

Nedávno se různí analytici vyjádřili k cenovému poklesu bitcoinu, který byl charakterizován nižšími maximy a nižšími minimy. Alan Santana zmínil, že grafy jsou převážně medvědí, a stanovil svůj cíl na 40 000 USD, přičemž varoval před možným pádem. Credible Crypto sdílel podobný, ale o něco optimističtější pohled, když uvedl, že “bitcoin ještě není z lesa venku – je potřeba změna směru.” 

Tato změna se však podle dvou analytiků, kteří na cenových grafech BTC zaznamenaly býčí indikátory, zdá být na dosah. V podstatě tyto technické indikátory naznačují, že medvědí trend by se mohl v nadcházejících dnech nebo týdnech otočit.

Babenski jako první upozornil na možnost změny trendu poté, co bitcoin vytvořil své první vyšší minimum v období od 6. do 8. září. To se stalo po sérii tří následných nižších minim po dosažení prvního minima na hodnotě 60 700 USD v březnu.

Cenový pohyb k 64 000 USD by mohl potenciálně vytvořit první vyšší maximum po dosažení čtyř nižších maxim, čímž by došlo ke změně trendu. Navíc bitcoin již prolomil medvědí trend na nižším časovém rámci 29. července. Pokud půjde vše podle očekávání, BTC potvrdí tento krátkodobý průlom retestem rezistence sestupného trendu jako nové podpory.

Zajímavost :  Pellegrini je v New Yorku. Jeho prejav si vypočujú zástupcovia takmer všetkých krajín sveta

To by mělo nastat v rozmezí mezi 58 000 a 61 000 USD, v závislosti na délce retracementu. Babenski také zmínil trojité dno na denním indexu relativní síly (RSI) bitcoinu, který měří dynamiku na základě historické výkonnosti.

Odbornící předpovídají cenu bitcoinu 130 000 USD a více

V souvislosti s tímto signálem „změny trendu“ obchodník Xanrox věří, že bitcoin brzy zamíří na úrovně kolem 130 000 USD. Za zmínku stojí, že Xanrox změnil svůj pohled poté, co od května zastával medvědí postoj. Ještě 11.září analytik varoval před začátkem obrovského medvědího trhu.

Tato změna názoru vyvolala v sekci komentářů k jeho poslední analýze sdílené na TradingView tvrdou kritiku. Nicméně Xanrox vysvětlil, že obchodníci a investoři musí být schopni měnit své predikce v závislosti na indikátorech a změnách trendu.

Mezitím generální ředitel společnosti Van Eck, Jan van Eck, ve svém rozhovoru pro Fox Business předpověděl, že bitcoin by mohl nakonec dosáhnout 350 000 USD. To by se stalo, pokud by kryptoměna dosáhla poloviny tržní kapitalizace zlata.

Co říkám, je, že bitcoin dospívá a nakonec dosáhne poloviny celkové tržní kapitalizace zlata, což je zhruba 350 000 dolarů.

V době psaní tohoto článku se bitcoin obchodoval za 63 600 USD, což představuje nárůst o 8 % za posledních sedm dní. BTC nyní směřuje k otestování podpory pro potvrzení změny trendu, což může definovat další pohyb kryptoměny v následujících dnech.

Zajímavost :  Súdna rada sa ostro vyjadrila k správe EK o právnom štáte: Je to politický dokument, nech si ho vycapí kam chce

Před několika dny krypto komentátor Honey na platformě X poukázal na to, že vstupujeme do fáze trhu, která bude více odměňovat „hloupé býky než chytré medvědy.“ To naznačuje, že by mohlo být načase připravit se na změnu trendu bitcoinu a očekávat vyšší maxima a minima.v

Trh monitoruje chování bitcoinu a mezitím Crypto All-Stars sbírá vavříny v předprodeji 

Bitcoin je nepochybně králem kryptoměnového trhu, ale jeho vysoká tržní kapitalizace omezuje potenciál pro výraznější zisky. Proto se mnoho investorů zaměřuje na nové projekty s vysokým růstovým potenciálem, jako je Crypto All-Stars, které nabízejí šanci na masivní zhodnocení.

Crypto All-Stars (STARS) je inovativní projekt zaměřený na propojení populárních meme coinů s moderními investičními nástroji. Cílem projektu je vytvořit jedinečný ekosystém, ve kterém mohou uživatelé držet a stakovat přední meme coiny, jako SHIB, DOGE nebo PEPE, a získávat odměny v tokenu STARS.

Klíčovou součástí konceptu je MemeVault, protokol, který umožní uživatelům uzamknout meme coiny z různých blockchainových sítí. MemeVault je momentálně ve vývoji, ale už nyní mohou předprodejní investoři stakovat tokeny STARS s ročním procentním výnosem (APY) 967 %.

V současné době projekt pořádá předprodej tokenů STARS, který probíhá v několika fázích, přičemž každá fáze přináší zvýšení ceny. Investoři tak mají příležitost získat tokeny za zvýhodněnou cenu ještě před jejich uvedením na burzy.

Crypto All-Stars staví na silné komunitě a slibuje zavedení mnoha dalších funkcí, které ještě zvýší jeho atraktivitu. Kromě MemeVaultu jsou v plánu další vylepšení, včetně decentralizovaných aplikací a nových způsobů, jak maximalizovat výnosy ze stakingu.

Zajímavost :  Pellegrini a Pavel budú spolu prednášať na univerzitách. Prezidenti chcú hovoriť o súčasných výzvach

  • Aktuální cena tokenu: 0,0014593 USD
  • Čas do zvýšení ceny: 2 dny
  • K dnešnímu dni vybráno: 1,52 milionů USD

Pro více informací o projektu si přečtěte jeho whitepaper. V případě, že chcete být informováni o novinkách souvisejících s Crypto All-Stars, sledujte oficiální účty na X a Telegramu

*Příspěvek je reklama. Autorem příspěvku není redakce portálu Kryptomagazin.cz. Nevyjadřuje tedy názor redakce ani provozovatele portálu Kryptomagazin.cz. V případě, že využijete poskytnutá sdělení a informace v tomto článku jako investiční doporučení nebo investiční radu, činíte dle vlastního uvážení a na vlastní riziko.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO