Analytici doporučují: Využijte propadu trhu k potenciálnímu nákupu meme coinů!

Stoupající geopolitické napětí na Blízkém východě poslalo ceny kryptoměn strmě dolů. Navzdory předpokladům o “Uptoberu” cena bitcoinu po těchto zprávách klesla zpět na úroveň 60 000 USD než se mírně zotavila. Meme coiny byly zasaženy nejvíce, přičemž pepe, floki, dogecoin, shiba inu a dogwifhat zaznamenaly dvouciferné ztráty.

*Reklamní článek

Přesto poslední propad neodradil analytiky, kteří věří v býčí trh. Například známý krypto investor Ran Neuner radí investorům, aby využili poklesu, pokud nevěří, že se blíží třetí světová válka.

Investoři jsou obzvláště optimističtí ohledně meme coinů s nízkou tržní kapitalizací. Například meme coin Degen (DEGEN) běžící na síti Base vzrostl za posledních sedm dní o téměř 100 %, zatímco nové tokeny jako PEPU a FLOCK vykazují silné výsledky ve svých přeprodejích.

Je teď ideální čas na nákup meme coinů?

Odveta Íránu proti Izraeli za nedávné zabití vůdce Hizballáhu, Hassana Nasrallaha, vedla k plošnému poklesu cen kryptoměn. Írán poté vypálil nejméně 400 raket a USA spolu s Izraelem nyní slibují „vážné následky“. Izrael před týdnem zahájil pozemní invazi do Libanonu, zatímco již vede válku s Palestinou.

Izraelská armáda v současné době bombarduje jižní předměstí Bejrútu a další oblasti v Libanonu, přičemž zasáhla také ústředí tajné služby šíitské militantní skupiny Hizballáh. Mezitím Hizballáh odpálil rakety na třetí největší izraelské město Haifu a další města v severním Izraeli.

Zajímavost :  Seznam představených/vedoucích zaměstnanců včetně kontaktů

Blízký východ se tak nachází na prahu plnohodnotného konfliktu, který by mohl brzy vtáhnout do dění i další státy jako Turecko a Jordánsko. Tento scénář je silně medvědí pro akcie a riziková aktiva, včetně kryptoměn a meme coinů. Navzdory tomu se významní investoři, jako je Ran Neuner, nevzdávají svých býčích projekcí ani po posledním propadu. A není v tom sám.

Tom Lee ze společnosti Fundstrat doporučuje investorům na akciovém trhu využít poklesu. Tvrdí, že do konce roku bude na trh působit řada pozitivních faktorů, které jej mohou podpořit.

Stejně tak zkušený investor Doctor Profit zůstává velmi optimistický ohledně bitcoinu a poukazuje na to, že BlackRock i přes nejistotu na trhu nadále nakupuje. BlackRock má nyní v bitcoinu investováno více než 21,5 miliardy dolarů.

Existuje mnoho býčích argumentů, které naznačují, že bitcoin během minulého týdne vytvořil lokální dno a zahájil silný obrat. Jedním z hlavních faktorů je rostoucí globální likvidita, přičemž hlavní ekonomiky, včetně USA a EU, snižují úrokové sazby. Raphael Bostic, prezident atlantského Fedu, uvedl, že je otevřen možnosti dalšího snížení sazeb o 50 bazických bodů v listopadu, což podle nástroje FedWatch od CME očekávají i obchodníci.

Zajímavost :  Donald Trump zvyšuje na predikčních trzích náskok před Kamalou Harris

Agresivní kvantitativní uvolňování Fedu vytváří býčí scénář pro meme coiny. Proto není překvapením, že zkušení investoři stále nakupují, a to i přes poslední propad.

Nejlepší meme coiny k nákupu

Dogecoin je jedním z meme coinů, ohledně kterých jsou odborníci velmi optimističtí. Například před několika dny DOGE zaznamenal největší nárůst aktivních adres za posledních 6 měsíců, což by mohlo signalizovat silný nákupní tlak.

Další přední meme coiny, jako pepe, floki a dogwifhat, také zůstávají atraktivní investiční příležitosti. Investoři by však neměli podceňovat nové meme coiny s nízkou tržní kapitalizací, zejména s ohledem na rostoucí globální likviditu. Například jeden obchodník investoval 368 dolarů do nového meme coinu HIPPO a získal 2 miliony dolarů.

Mnozí pozorovatelé trhu věří, že Pepe Unchained (PEPU) by mohl přinést podobné výnosy. Ačkoliv tento meme coin ještě nebyl uveden na trh, zaznamenal velkou poptávku a v předprodeji získal již více než 17 milionů USD.

Klíčovým prodejním argumentem PEPU je jeho užitkový charakter. Projekt se snaží vytvořit nový memecoinový ekosystém s vlastní Layer-2 sítí, block explorerem, vlastní DEX a granty pro vývojáře. Tento meme coin slibuje extrémně nízké transakční poplatky a vysoké výnosy ze stakingu, které aktuálně činí 121 % ročně.

Zajímavost :  Michelko: Šaško nemusí byť lekár, zdravotníctvo má ekonomické problémy. Kľúčová je Ficova podpora, povedala Bihariová

Díky své jedinečné hodnotové nabídce jsou přední influenceři vůči Pepe Unchained optimističtí. Někteří jej dokonce označují za “další velkou věc v kryptoměnách”.

Podobně také projekt Flockerz (FLOCK) vykazuje vysokou poptávku, přičemž k dnešnímu dni překonal milník 500 000 USD ve svém předprodeji. Tento meme coin zaujal investory svým unikátním Vote-to-Earn modelem, dedikovaným Flocktopia DAO a atraktivními odměnami za staking. V současné chvíli roční procentní výnos (APY) dosahuje až 3 700 %.

Někteří influenceři dokonce věří, že Flockerz má potenciál přinést svým prvním investorům až 100násobné zisky.

*Příspěvek je reklama. Nejedná se o investiční doporučení. Autorem příspěvku není redakce portálu Kryptomagazin.cz. Nevyjadřuje tedy názor redakce ani provozovatele portálu Kryptomagazin.cz. V případě, že využijete poskytnutá sdělení a informace v tomto článku jako investiční doporučení nebo investiční radu, činíte dle vlastního uvážení a na vlastní riziko. Kryptoměny jsou velmi spekulativní, hrozí riziko ztráty kapitálu.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO