Air Bank spouští termínované vklady. Nabízí tři úrokové sazby

Air Bank rozšiřuje své portfolio produktů o termínovaný vklad, který je navržen tak, aby klientům poskytoval jednoduchý, ale současně efektivní způsob konzervativního zhodnocování peněz. Produkt reaguje na rostoucí poptávku po bezpečných a výhodných způsobech zhodnocení úspor s jasně daným výnosem v době klesajících sazeb.

Termínovaný vklad Air Bank nabízí garantovanou úrokovou sazbu po celou dobu trvání vkladu, což umožňuje klientům lépe plánovat své finance. S různými možnostmi délky vkladu a flexibilními podmínkami je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí své úspory bezpečně zhodnocovat bez rizika ztráty.

Zajímavost :  Dobré ráno: Prezident Michal Kováč neuhol ani po únose vlastného syna tajnou službou

„Naši klienti stále hledají způsoby, jak co nejefektivněji zhodnotit své úspory. Pro ty z nich, kteří nechtějí riskovat, je náš nový termínovaný vklad cestou, jak tohoto cíle dosáhnout. Tento produkt je dalším krokem v našem úsilí nabídnout nástroje, které klientům usnadní správu jejich financí,“ říká Petr Žabža, vedoucí oddělení Investice Air Bank.

Parametry termínovaného vkladu

Produktové varianty Úroková sazba (p.a.) Doba splatnosti Minimální výše vkladu​
Varianta 1 3,4 procenta 3 měsíce 30 tisíc korun
Varianta 2 3,2 procenta 6 měsíců 30 tisíc korun
Varianta 3 3 procenta 12 měsíců 30 tisíc korun
Zajímavost :  Google musí otevřít obchod s aplikacemi konkurenci, nařídil americký soud

Termínovaný vklad doplňuje stávající řadu finančních produktů Air Bank, jako jsou spořicí účty, sjednání je možné jednoduše na pár kliknutí v mobilní aplikaci My Air. Předčasný výběr celého vkladu je možný kdykoliv a ihned, jen nevznikne nárok na úroky.

Zdroj Zde