Trader Van de Poppe předpovídá raketový růst bitcoinu až do prosince! Bude dalším milníkem 90 000 dolarů?

Bitcoin (BTC) se 9. října potýká s udržením své býčí dynamiky ze včerejšího dne, přičemž klesl pod úroveň 62 500 USD a dosáhl intradenního minima 61 884 USD.

*Novinkový článek obsahuje reklamu inzerenta

Tento medvědí trend se objevil i přes významné přílivy ve výši 235,19 milionu USD do spotových bitcoinových ETF k 7. říjnu. Následující den však došlo k odlivu 58,2 milionů USD, což vyvolalo obavy na trhu.

Navíc ztráty BTC by se mohly dále prohloubit, protože americká vláda se připravuje na prodej téměř 69 000 BTC. Mezitím Jeff Park, vedoucí divize Alpha Strategies v Bitwise, nedávno varoval, že zavedení opcí na spotové bitcoinové ETF by mohlo způsobit výraznou volatilitu této hlavní kryptoměny.

Na pozitivní notu zahrál Michaël van de Poppe. Vyjádřil optimismus ohledně altcoinů sui Network (SUI) a bittensor (TAO), a zároveň předpověděl býčí trend pro bitcoin. Tento pozitivní sentiment by mohl posílit kryptoměnový trh a podpořit očekávání růstu cen až do prosince.

Navíc zavedení opcí na spotové bitcoinové ETF by mohlo pomoci stabilizovat cenu BTC tím, že zvýší tržní likviditu a přiláká více institucionálních investorů. Zvýšená poptávka a strategické pozice mohou omezit pokles cen, což by přispělo k vytvoření odolnějšího a pravděpodobně méně volatilního obchodního prostředí pro bitcoin.

Trader Van de Poppe sdílel pozitivní předpověď pro bitcoin a altcoiny

Jak jsme již zmínili, známý obchodník s kryptoměnami Michaël van de Poppe je optimistický ohledně bitcoinu a několika dalších altcoinů. Věří, že BTC je na pokraji růstu, přičemž předpokládá vzestupnou dynamiku od října do prosince.

Van de Poppe upozornil, že bitcoin nedávno vzrostl nad důležitou úroveň 62 000 USD, přičemž dnes se obchoduje kolem hodnoty 62 200 USD. Věří, že nadcházející pozitivní tržní sentiment by mohl pomoci BTC udržet růstovou trajektorii.

Zajímavost :  Falošná nádej pre rodičov. Marcinková odhalila miliónový biznis so slovenskou pupočníkovou krvou

Kromě bitcoinu Van de Poppe identifikoval potenciální příležitosti také u altcoinů sui network (SUI) a bittensor (TAO).

Podle jeho analýzy by SUI, který se aktuálně obchoduje za 1,92 USD, mohl po korekci dosáhnout nových historických maxim. Ideální nákupní příležitosti vidí v rozmezí 1,30 USD až 1,60 USD.

Dále předpovídá, že TAO, který má aktuálně hodnotou 650 USD, rovněž překoná své předchozí maximum, přičemž úroveň 500 USD označil za podporu a 620 USD za klíčovou úroveň pro průlom. Zmiňuje také wormhole (W), který vypadá slibně, pokud se udrží nad úrovní 0,25 USD.

Pozitivní predikce ceny bitcoinu a některých altcoinů jako SUI a TAO mohou posílit tržní sentiment a povzbudit další investory ke vstupu na trh. Zvýšená poptávka a optimismus by mohly pomoci bitcoinu udržet stabilitu ceny a potenciálně podpořit další růst.

Schválení opcí na spotové bitcoinové ETF vyvolává nadšení z možného nárůstu ceny

Nedávné schválení obchodování s opcemi na spotové bitcoinové ETF společnosti BlackRock ze strany americké Komise pro cenné papíry a burzy (SEC) způsobilo v kryptoměnové komunitě značné vzrušení. Jeff Spark, vedoucí divize Alpha Strategies v Bitwise, zdůraznil, že tyto opce mohou zvýšit volatilitu a možná posunout bitcoin do supercyklu.

Nutno dodat, že zavedení spotových bitcoinových ETF bylo mimořádně úspěšné. Během pouhých devíti měsíců bylo shromážděno přibližně 60 miliard dolarů ve spravovaných aktivech (AUM), což z nich činí jedny z nejúspěšnějších ETF na Wall Street.

Nicméně poptávka po bitcoinových opcích roste, přičemž k 9. říjnu přílivy dosáhly 235 milionů USD, což naznačuje silný zájem trhu.

Zajímavost :  POČASIE: Premenlivá oblačnosť, miestami prehánky. Denná teplota až do 19 stupňov

Spark zdůrazňuje výhody integrace nekorelovaných aktiv, jako jsou ETF na zlato, do kolaterálních rámců pro bitcoinové opce. To by mohlo zlepšit efektivitu marží a otevřít nové příležitosti.

V roce 2024 se objemy obchodů s bitcoinovými opcemi měsíčně pohybují mezi 42 a 71 miliardami USD. Zvýšené využívání opcí pro pákový efekt a strategické pozice naznačuje, že budou hrát stále významnější roli při formování tržní dynamiky bitcoinu.

Schválení obchodování s opcemi na spotové bitcoinové ETF pravděpodobně zvýší zájem o trh i objemy obchodů, což by mohlo cenu bitcoinu posunout výrazně výše. Zvýšená volatilita a strategické pozice prostřednictvím opcí dále posilují růstový potenciál BTC v nadcházejících měsících.

Proč je Pepe Unchained silným doplňkem vašeho krypto portfolia?

Pepe Unchained (PEPU) se rychle stává výjimečným hráčem v sektoru meme coinů, zvláště po nedávném zájmu o pepe. S tím, jak meme coiny nabírají na popularitě, se PEPU profiluje jako silná investiční volba díky možnosti stakingu se štědrými výnosy a dosavadnímu úspěchu v předprodeji.

Pepe Unchained k dnešnímu dni vybral již 18,2 milionu USD z cílové částky tohoto kola 18,3 milionu USD, což signalizuje rostoucí důvěru investorů. S méně než jedním dnem do dalšího zvýšení ceny by mohl být nyní nejlepší čas jednat.

Aktuální cena: 1 PEPU = 0,00994 USD

Klíčové výhody projektu PEPU

  1. Příležitost v předprodeji: Kryptoměnové Youtubeři jako Jacob Crypto Bury, předpovídají značné výnosy pro první investory PEPU, což z předprodeje činí strategický vstupní bod.
  2. Možnost pasivního příjmu: Staking držitelům umožňuje generovat pasivní příjem, přičemž aktuální APY činí 119 %
  3. Důvěra investorů: Do stakingového protokolu bylo prozatím vloženo 1,3 miliardy PEPU, což poukazuje na pozitivní sentiment investorů a důvěru v dlouhodobý potenciál projektu.
  4. Bezpečná investice: Díky auditům od Coinsult a SolidProof je Pepe Unchained bezpečnou investiční příležitostí.
  5. Jednoduché možnosti nákupu: PEPU lze snadno koupit na oficiálním webu projektu pomocí ETH, USDT, BNB nebo dokonce kreditní kartou.

Investovat do Pepe Unchained se vyplatí ještě z několika dalších důvodů. Tento projekt nabízí inovativní Layer 2 technologii, která zajišťuje rychlejší a levnější transakce ve srovnání s jinými meme coiny. Projekt navíc buduje silný ekosystém, přičemž má v plánu spuštění block exploreru, okamžitého přemostění s Ethereum a vlastní decentralizované burzy (DEX), což z něj činí dlouhodobě udržitelný projekt s vysokým růstovým potenciálem. 

Zajímavost :  POČASIE: Jasná obloha a príjemných 17 stupňov. Dnešok bude úplne bez zrážok

Optimistický výhled rovněž sdílí populární krypto YouTuber Jacob Crypto Bury, který předpovídá silný růst meme coinů v letošním roce a zdůrazňuje výhody včasné investice do předprodejů, jako je právě Pepe Unchained. Pro více informací si můžete přečíst whitepaper projektu a sledovat aktualizace na sociálních sítích X a Telegram.

Bitcoin čelí obnovenému prodejnímu tlaku poblíž 62 200 USD: Co bude dál?

Bitcoin měl 9.října problém udržet svou pozici nad úrovní 63 200 USD, přičemž od ranních hodin čelil obnovenému prodejnímu tlaku, který ho stlačil pod 62 200 USD.

Kryptoměna se nyní drží těsně nad klíčovou vzestupnou trendovou linií, která se shoduje s 50denním EMA na hodnotě 62 700 USD. Tato trendová linie funguje jako zásadní podpora, a pokud dojde k jejímu prolomení, hrozí riziko dalšího poklesu.

V případě, že se bitcoinu podaří znovu překonat hranici 63 200 USD, mohl by otestovat další úrovně odporu na 63 800 USD a 64 400 USD. Naopak, pokles pod 62 200 USD by mohl vést k pokračování na nižší úrovně podpory na 61 700 USD a 61 200 USD.

RSI se aktuálně pohybuje kolem hodnoty 50, což signalizuje neutrální dynamiku, ale v případě zesílení na straně prodeje by se mohl posunout do medvědí oblasti. Obchodníci by tedy měli pečlivě sledovat tyto úrovně pro jakékoli signály průlomu nebo propadu.

*Příspěvek je reklama. Nejedná se o investiční doporučení. Autorem příspěvku není redakce portálu Kryptomagazin.cz. Nevyjadřuje tedy názor redakce ani provozovatele portálu Kryptomagazin.cz. V případě, že využijete poskytnutá sdělení a informace v tomto článku jako investiční doporučení nebo investiční radu, činíte dle vlastního uvážení a na vlastní riziko. Kryptoměny jsou velmi spekulativní, hrozí riziko ztráty kapitálu.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO