Netreba mága, stačí Magyar (komentár)

13. okt 2024 o 14:26  I 

Proti autokratovi treba viac vynaliezavosti, sebavedomia a pracovitosti.

Na tomto mieste už stálo odporučenie študovať Maďara Magyara. Kontrast peštianskej kométy so slovenskou opozíciou občas pichá až pri srdci.

Keď po jednej z havárií v trenčianskej nemocnici PS a spol. organizovali tlačovky o „kolapse zdravotníctva“ (ako na to prišli?) a vyzývali Dolinkovú, aby odstúpila, Péter Magyar chodil z jednej nemocnice do druhej po celom Maďarsku.

Článok pokračuje pod video reklamou

Článok pokračuje pod video reklamou

Zajímavost :  D10 mezi exity 10 a 14 uzavřela instalace konstrukce železničního mostu

Počas najtropickejších dní sa totiž prevalilo, že operácie sa odkladajú, keďže na sálach nefungujú (nemajú?) klimatizácie. Za Magyarom sa ťahali roje (nerežimových) novinárov, ktorí reportovali „nepacientskej“ verejnosti azda neznámu skutočnosť, že v operačných sálach (chodbách, izbách) jednej nemocnice je klíma asi ako na Sahare, v ďalšej asi ako v Údolí smrti (nie slovenskom, v Kalifornii) atď.

Zajímavost :  [Souhrn článků] + Bitcoin se krátce propadl pod 62 000 USD, býci stále nemají kontrolu

Podobne sa Magyar zaujímal o železnicu. O nej sa pre zmenu prevalilo, že poslednú súpravu Intercity, ktorá nemeškala v cieľovej stanici, vypravili niekedy v roku 2021. A zase: Magyar precestoval po koľajach pol krajiny, pričom okrem rozporov medzi časom dojazdov a cestovným poriadkom mu väčšiu slávu priniesla aj vizualizácia situácie na toaletách.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO