Bitcoin bojuje kolem 65 000 dolarů. Co brání jeho dalšímu růstu?

Bitcoinoví býci si užívají další víkendové zisky, zatímco signály tržní kapitalizace naznačují návrat klasického bull runu. Bitcoin (BTC) vystoupal na mnohadenní maxima, když trhy zopakovaly nejistý růst z minulého víkendu.

Cena BTC griluje klíčovou rezistenci

Cena BTC se blížila k 66 000 USD. Předtím celý týden testoval podporu na 60 000 USD. Bitcoin se tedy snažil dohnat americké akcie a ignoroval nové inflační tlaky v USA. I přesto trhy nakonec omezily sázky na rozsah budoucích snížení úrokových sazeb.

Počáteční minimum bylo prolomeno, a vzhledem k neschopnosti prorazit dolů přichází přirozeně návrat,” napsal populární obchodník Skew ve svém nejnovějším komentáři k 4hodinovým časovým rámcům na X. Skew zmínil hodnoty indexu relativní síly (RSI) nad 50 a poptávku na spotovém trhu — klíčové předpoklady pro „růstový pohyb.“

Měsíční a týdenní otevírací ceny jsou vždy klíčové, takže je velmi důležité, aby je kupci znovu získali pro další pokus o 65 000 USD.

Měsíční a týdenní otevírací úrovně odpovídají 62 850 USD a 63 330 USD, což činí aktuální cenovou oblast klíčovým bojištěm. Analýza likvidity knihy objednávek burz, kterou provedl obchodní zdroj Material Indicators, přidala dva další blízké cíle pro růst ceny BTC kolem 65 000 USD.

Zajímavost :  Vláda schválila rozpočet bez námietok. Ak by dlh Slovenska prudko narástol, hrozil by bankrot, tvrdí Kamenický

FireCharts ukazuje, že podpora Bitcoinu se zvyšuje nad 63 000 USD, a vypadá to, že býci chtějí vyzvat 200denní klouzavý průměr,“ uvedla platforma pro své sledující na X s odkazem na jeden ze svých proprietárních obchodních ukazatelů.

Pokud se jim to podaří a vymažou 200denní MA, pokusí se o R/S flip technické rezistence na vrcholu 2021 Mid-Cycle Top na úrovni 64,9 tis. dolarů.

Material Indicators

Navzdory nejisté spolehlivosti víkendových zisků ceny BTC očekával obchodník, analytik a podnikatel Michaël van de Poppe, že příznivé časy pro býky budou pokračovat i příští týden.

Zajímavost :  POČASIE: Oblačno až zamračené, na viacerých miestach dážď. Denná teplota až do 18 stupňov

Bitcoin získal likviditu pod 59,5 tisíci USD a rychle vzrostl,“ shrnul.

Pravděpodobně několik dní konsolidace, než se příští týden výrazně zvedne. Proražení 64k / 65k USD je velký breakout, který hledáme před novými testy ATH a běhy Altcoinů.

Michaël van de Poppe

Tržní kapitalizace stablecoinů posiluje naděje na Bitcoin bull run

Stejně optimistickou předpověď přinesl analytický účet Bitcoindata21, který zveřejnil metriku naznačující opakování býčího trhu. Celková tržní kapitalizace hlavních stablecoinů krytých americkým dolarem ve srovnání s Bitcoinem, která strávila měsíce v konsolidační fázi během širokého sestupného trendu, vypadala připravena pokračovat v poklesu, jak ukázal graf nahraný na X.

Tyto trendové linie jsou fakt čisté,“ uváděla část doprovodného komentáře.

Jakmile se fialová linie prolomí směrem dolů, bitcoin se roztrhne. Pak počkejte, až se klesající trend obrátí (viz žluté trendové kanály)… to je okamžik, kdy nastane vrchol!

Bitcoindata21

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO