Predikce ceny solana: Vývojová aktivita vzrostla o 11 % – Míří SOL na 300 dolarů?

Zdá se, že za posledních 24 hodin cena kryptoměny solana (SOL) našla stabilitu a navzdory nedávným nečekaně vysokým inflačním údajům z USA zaznamenala nárůst o 1,25 %. Dlouhodobý optimismus ohledně solany rovněž podporuje prudký nárůst vývojové aktivity o 10,7 %.

*Novinkový článek obsahuje reklamu inzerenta

Navzdory těžkému týdnu se solana dnes vzchopila, díky čemuž si od minulé neděle připsala 0,5% nárůst. Zatímco ostatní přední kryptoměny zůstávají v červených číslech, solana se zotavila poměrně rychle. S nárůstem objemu obchodů o 13,21 % na 1,85 miliardy USD za posledních 24 hodin altcoin zjevně získává na síle.

Vývojová aktivita vzrostla o 11 %: Zůstává Solana stále oblíbenou volbou?

Podle údajů od firmy Santiment, která se zabývá on-chain a sociálními metrikami, Solana „dohání tvrdou konkurenci“ v blockchainovém prostoru. První týden v říjnu přinesl Solaně výrazný nárůst o 10,7 % co se týče počtu eventů na GitHubu, což daleko převyšuje její nejbližší konkurenty.

Ačkoliv Arbitrum a Avalanche rovněž zaznamenaly pozitivní růst o 5,2 %, vývojová aktivita na Solaně je mnohem výraznější.

Tento vývoj upevňuje pozici Solany jako preferovaného místa pro nové blockchainové projekty a decentralizované aplikace (dApps), což potvrzuje dlouhodobý potenciál platformy.

S rostoucím počtem vývojářů, kteří se na této síti rozhodují vytvářet dApps, testovat nové funkce a celkovou funkcionalitu blockchainu, má nativní token platformy, SOL, šanci těžit z rostoucí adopce.

Predikce ceny solana: Míří SOL na 300 USD?

Při bližším pohledu se zdá, že tyto silné fundamenty rovněž podporují technické ukazatele, které posilují pozitivní výhled pro SOL v dlouhodobém horizontu.

Zajímavost :  Bez práce dávka nebude. Tomáš chce znížiť nezamestnanosť, samosprávy hovorí o prehĺbení chudoby

Nejvýznamnějším faktorem je vytvoření patternu „cup and handle“ od konce roku 2021. Ten naznačuje býčí pokračování dlouhodobého růstu ceny SOL s dočasnou pauzou v rostoucím trendu.

V současnosti se SOL stále nachází v kanálu, který tvoří „handle“, a konsoliduje, než dojde k dalšímu pohybu pod tíhou nejistého sentimentu na trhu. Vzhledem k geopolitickým napětím a slabým ekonomickým datům z USA tento měsíc, byl býčí průlom dočasně pozdržen, přičemž slabá dynamika naznačuje možnost opětovného testování spodní rezistence.

Po krátkém růstu do pozitivního teritoria se index relativní síly (RSI) znovu přiklonil k medvědímu sentimentu. Aktuálně se nachází těsně pod neutrální linií na znepokojivé hodnotě 48.

I když přílivy kapitálu tento týden vzrostly a Chaikin Money Flow (CMF) ukazuje pozitivní hodnotu 0,037, dosud to nestačilo k výraznému posílení a změně setupného trendu.

Nicméně je možné, že solana brzy získá nový impuls, jakmile se přiblíží ke své silné podpoře na úrovni 50SMA. Udržení se nad 138 USD je tedy klíčové pro rychlé zotavení a znovu zaměření na horní rezistenci vzoru.

V případě průlomu tohoto patternu se pozornost zaměří na nové historické maximum, s cenovým cílem až 400 USD. Díky masové adopci a dalším fundamentálním katalyzátorům by cena SOL mohla jít ještě výše.

Zajímavost :  Trenčín zorganizuje spomienku na zavraždených v Teplárni. O diskurze mesta nerozhodujú politici, ale my, zdôraznil primátor

Tato alternativa k SOL nabízí možný vyšší růstový potenciál

Zatímco fundamentální faktory solana vypadají býčí, jejich plný dopad se nemusí projevit v krátkodobém horizontu. Proto by pro strategické investory mohlo být výhodné diverzifikovat do novějších low cap meme coinů s potenciálem k exponenciálnímu růstu.

Jedním z nich je Flockerz (FLOCK), vote-to-earn meme coin zaměřený na decentralizovanou správu. Tento projekt reaguje na častou kritiku, že meme coiny jsou příliš centralizované. Za každým silným meme coinem stojí silná komunita, která je klíčová pro jeho hodnotu. Proč by tedy tyto komunity měly být vyloučeny z rozhodovacího procesu?

Flocktopia, decentralizovaná autonomní organizace (DAO) projektu Flockerz, si klade za cíl tento narativ změnit. Komunita již vyjádřila svou podporu tím, že do projektu investovala téměř 700 000 dolarů!

Díky této decentralizované struktuře mohou členové komunity „The Flock“ ovlivňovat klíčové aspekty projektu, včetně nových funkcí, vývoje, pálení tokenů, marketingových strategií a růstových iniciativ. Prostřednictvím systému vote-to-earn nezůstávají příspěvky bez odměny – ti, kteří se účastní rozhodovacího procesu, budou získávat tokeny FLOCK.

A odměny tím nekončí! Investoři dále mohou využít příležitost k pasivnímu příjmu. Staking protokol byl spuštěn současně s předprodejem, přičemž aktuální roční procentní výnos (APY) činí 2 580 %. To znamená, že navzdory nedávné volatilitě a stagnaci trhu, komunita The Flock stále vykazuje konzistentní a stabilní zisky!

Zajímavost :  Prvá nádej z prieskumu (komentár)

V případě, že vás projekt zaujal, můžete se připojit se ke komunitě The Flock na X a Telegramu, abyste zůstali informováni o nejnovějších oznámeních.

*Příspěvek je reklama. Nejedná se o investiční doporučení. Autorem příspěvku není redakce portálu Kryptomagazin.cz. Nevyjadřuje tedy názor redakce ani provozovatele portálu Kryptomagazin.cz. V případě, že využijete poskytnutá sdělení a informace v tomto článku jako investiční doporučení nebo investiční radu, činíte dle vlastního uvážení a na vlastní riziko. Kryptoměny jsou velmi spekulativní, hrozí riziko ztráty kapitálu.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO